8. Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu Açılıyor

Motif 10 Haziran 2020 13:52:08 Çarşamba

8. MOTİF AKADEMİ HALKBİLİMİ YAZ OKULU

Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu'nun amacı; genç halk bilimcilere ve halk bilimi araştırmacılarına bilimsel bakış açısı kazandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda alanın kıymetli bilim insanlarının seminer vereceği Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu’nun bu sene 8.si düzenlenmektedir.

06 – 13 Temmuz 2020 tarihlerinde zoom meeting programı üzerinden yapılacak olan Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu, kültür bilimlerinin çeşitli alanlarında lisans-lisansüstü eğitim alan ve bu alanda çalışan akademisyenlere yönelik düzenlenmektedir.

Motif Akademi Halk Bilimi Okulu Şartnamesi:

1- Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu’na Dr. Öğr. Üyeleri, Araştırma Görevlileri, Doktora, Yüksek Lisans ve Lisans öğrencileri katılabilirler. Başvuru kabulleri, elektronik posta ile bildirilecektir.

2- Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu’na katılım ücreti 100 TL’dir.
Katılımcılar için Banka Hesap bilgisi; Motif Vakfı, Vakıfbank Zeytinburnu Şubesi
IBAN: TR 34 0001 5001 5800 7300 705106
3- Motif Akademi Halkbilimi Yaz Okulu, ilgili tarihlerde 14.00-16.00 / 17.00-19.00 ve 20.00-22.00 saatleri arasında toplam 24 oturum olarak gerçekleşecektir. Her oturumda Davetli Konuşmacılar belirtilen konuyu sunacaklardır.

4- Katılımcılar, Katılım Formu'nu ve Banka Ödendi Belgesini motifvakfi1@gmail.com adresine en geç 01 Temmuz 2020 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

5- Programın tamamına iştirak eden katılımcılara sertifika takdimi yapılacaktır.

DÜZENLEME KURULU:

M. Zeki BAYKAL – Motif Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı

Prof. Dr. Mehmet AÇA – Motif Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı

Prof. Dr. Ömür CEYLAN - Motif Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı

Prof. Dr. Özkul ÇOBANOĞLU - Motif Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı ve Düzenleme Kurulu Başkanı

SEKRETARYA:

Sacide GÜNGÖR

Program için irtibat bilgileri:
TEL: 0 535 363 12 81
E-posta: motifvakfi1@gmail.com

NOT: Katımcılar;

Soyisim :
İsim :
Adres :
Şehir :
Telefon :
İletişim kurulacak e-mail adresi :

Bilgilerini doldurarak motifvakfi1@gmail.com adresine başvuru yapacaklardır. Başvuru ile birlikte Banka Ödendi Belgesini de göndermeleri önemle rica olunur. Derslere katılım kod ve şifreleri katılımcılara program ile birlikte ayrıca iletilecektir.