Motif Dergisi

Motif Vakfı, söz uçar yazı kalır diyerek halk kültüründe hizmette bir rol daha üstlenmiştir. 1995 yılından bu yana yayın hayatına devam eden Motif Dergisi, alanında uzman akademisyenlerin bilimsel yazılarıyla hazırlanan Motif Akademi Dergisi ve Halk Bilim Sempozyumlarının ardından yayınlanan Sempozyum Bildirileri kitapları, Motif Vakfı’nın gelecek nesillere miras bırakacağı önemli bir halk bilim külliyatıdır. Tüm dergi ve kitaplarını halk kütüphanelerine, üniversite kütüphanelerine, halk eğitim müdürlükleri kütüphanelerine ücretsiz olarak göndermektedir. Bu sayede, halk kültürünü daha akademik ve sanatsal anlamda araştırmak isteyen kişiler, akademik yayınlarımıza kolayca ulaşabilmektedirler.